V-borrhammare med spadgrepp

Världens första batteridrivna V-borrhammare med spadgrepp

Bosch har utökat 18-serien med en V-borrhammare med spadgrepp. Här får du ett verktyg som är helt unikt i sitt slag, med en extra kraftfull, batteridriven borrhammare.

Vi på Onlineguiden tycker det är dags att uppmärksamma GBH 18V-26 D Professional, borrhammaren som är utrustad med KickBack Control och spadgrepp för hög säkerhet och komfort.

Sammanfattning GBH 18V-26 D

    • Världens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack Control
    • Hög effektivitet: Samma slagkraft som motsvarande sladdmaskiner från Bosch
    • Hög flexibilitet tack vare ProCore18V med utbytbara batterier
    • Hög komfort: Optimerad för vertikal borrning och bilning
Läs mer om den nya borrhammaren från Bosch här >>

Säker användning och hög komfort

Säkerhetsfunktionen KickBack Control minskar skaderisken genom att stänga av motorn på en bråkdels sekund om verktyget oförutsett skulle rotera runt borraxeln på grund av att borren fastnar.

En V-borrhammare med spadgrepp ger användaren god precision och hög bekvämlighet som är optimerat för arbete i golv eller vertikalt över huvudhöjd.

Den slimmade formen och låga vikten på 2,6 kg minskar risken för uttröttning och borrhammaren har samtidigt utrustats med en LED-lampa på höljet som belyser arbetsområdet för säker och smidig användning.

En styrka jämförbar med motsvarande sladdmaskin

GBH 18V-26 D har en slagkraft på 2,5 Joule vid en slagfrekvens på 4 350 per minut, vilket gör den lika kraftfull som motsvarande sladdmaskiner från Bosch.

Med bara ett 5,0 Ah-batteri klarar den batteridrivna borrhammaren av att borra 110 hål på 8 x 40 millimeter i betong, tack vare den borstlösa motorn med hög verkningsgrad som dessutom är underhållsfri.

Genom 18 V-systemet säkerställs samtidigt kompatibiliteten med nya och befintliga elverktyg och laddare i samma spänningsklass och för extra avancerad borrning och bilning kan hantverkare använda sig av batteriet ProCore18V.

V-borrhammare med spadgrepp – bra för många tillfällen

GBH 18V-26 D lämpar sig för arbete i många olika material som betong, armerad betong, murverk, tegel, trä och metall.

Med hjälp av en SDS plus-adapter går det även att sätta in en borr med runt skaft eller bithållare för att borra och skruvdra i trä och murverk.

En borrhammare kanske inte är ett verktyg alla borde ha, men har du någon gång funderat på en så är GBH 18V-26 D verkligen ett bra val.