Rabatter – Nya rabattkoder och rabattkuponger till mängder av sajter

Rabatter, rabattkoder och rabattkuponger uppdateras hela tiden och här hittar du en lista över de senaste för en rad olika butiker online.

Gå igenom utbudet och ta del av rabatterna redan idag.

Rabatt på matkassar online

Det finns många olika sajter som erbjuder dig att köpa mat på nätet. Här är aktuella rabattkoder just nu för dig som vill beställa en matkasse eller två.

Använd knapparna för att gå till sidan och ta del av rabatten.

Rabatt 200 kr
Få 200 kr rabatt hos Mat.se
Rabattkoden gäller för nya kunder vid ditt första köp och för ett ordervärde på 750 kr eller mer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
NY200
Valid until augusti 31, 2020
5 olika menyer
Matkassar med det lilla extra
Välj mellan Premium, Vego Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter och den snabba Vrooom från Matkomfort. Alla kassar innehåller färdiggjorda såser, soppor och grytor.
Valid until januari 3, 2021

Rabattkod Mat.se

Välj bland 10 000 olika matvaror på nätet. Beställ via din dator, smartphone eller surfplatta och få maten levererad hem till dörren dagen.

Du får fri frakt på beställningar över 750 kronor och behöver inte binda dig till något abonnemang!

Rabatt 200 kr
Få 200 kr rabatt hos Mat.se
Rabattkoden gäller för nya kunder vid ditt första köp och för ett ordervärde på 750 kr eller mer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
NY200
Valid until augusti 31, 2020

Rabattkod Linas Matkasse

Beställ hem en välfylld matkasse som är planerad med recept och ingredienser för middagar till hela familjen.

Linas Matkasse hjälper dig att få livspusslet att gå ihop!

No coupons found.

Rabattkod Matkomfort

Till skillnad mot många andra matkassar så förbereder kockarna på Matkomfort det mesta åt dig, som till exempel såser, soppor, grytbaser och fonder.

Maten från Matkomfort är lagad från grunden och alltid på noggrant utvalda premiumråvaror. Ditt jobb hemma i köpet blir bara att färdigställa och servera!

5 olika menyer
Matkassar med det lilla extra
Välj mellan Premium, Vego Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter och den snabba Vrooom från Matkomfort. Alla kassar innehåller färdiggjorda såser, soppor och grytor.
Valid until januari 3, 2021

 

Fakta om rabatter, REA och nedsatt pris

Ibland kan det kännas som att företag erbjuder rabatter till höger och vänster utan att det är speciellt tydligt vad det egentligen är rabatt på. Som hjälp har Konsumentverket därför satt ihop en guide med bra information om prisinformationslagen.

Låt oss ta en titt på de viktigaste delarna i prisinformationslagen.

Priset på varor/tjänster bör anges skriftligt – Den huvudregel som gäller är att priset på en vara eller en tjänst ska anges skriftligt. Ett muntligt pris kan dock vara okej om det är samma som det skriftliga priset.

Moms ska ingå i priset – Mervärdesskatt, det vill säga ”moms”, och andra skatter ska vara inräknade i det pris som kommuniceras till konsumenten.

Försäljningspris och jämförelsepris bör framgå – Pris på varor ska anges både per förpackning och per kilo, liter, meter eller det mått som används för varan.

Beskrivningen måste vara tydlig –  Det ska inte vara några oklarheter om vad för vara eller tjänst som säljs. Eventuella avgifter eller extra kostnader som tillkommer ska framgå.

Jämförelsepriset fyller en viktig funktion – Jämförelsepriset är viktigt för den som handlar eftersom personen ska kunna jämföra olika varor, oavsett fabrikat eller förpackningsstorlek.

Priset ska presenteras i anslutning till det som säljs – Om det är en vara (sak) som säljs bör priset anges på förpackningen, på hyllan där varan står, i en tydlig prislista eller prisfrågeterminal.

Enbart jämförelsepris kan räcka för vissa varor – För sådant som säljs i lösvikt eller motsvarande räcker det med att ange jämförelsepris. Det ska dock finnas möjlighet att ta reda på kostnaden innan betalning i kassan.

Gul etikett gäller för jämförelsepris – Om varorna presenteras i en butik på hyllor ska etiketterna som sitter på hyllkanterna ha gul bakgrund när de visar jämförelsepriset (försäljningspris kan ha vit bakgrund)..

Pris på tjänster ska förklaras – Att köpa en tjänst är oftast klurigare än att köpa en vara. Därför rekommenderar Konsumentverket att den som säljer tjänster ska förklara ur prissättningen är gjord, till exempel genom att ange antal arbetade timmar.

Tjänstepriser bör beskrivas öppet eller i kontrakt – Hur prissättningen av tjänster gått till ska vara lätt tillgängligt för konsumenten, till exempel beskrivas på en hemsida, i ett informationsblad eller i ett kontrakt.