Oh, Poppy! – Babyprodukter med skandinavisk design [Fakta och guide]

Oh, Poppy! är ett svenskt varumärke som säljer babyprodukter med skandinavisk design. Produkterna finns i kategorierna Åka, Sova, Leka, Mysa och Pynta. Företaget är svenskt och har sitt kontor i Jönköping.

Den officiella hemsidan för Oh, Poppy! är www.oh-poppy.com.

Skärmavbild från Oh Poppy!-hemsidan: www.oh-poppy.com

Fakta och bakgrund

Så här beskriver Oh, Poppy! bakgrunden till varför man startade:

”Plötsligt blir världen aldrig mer densamma. Plötsligt får livet en extra dimension. En ny liten människa flyttar in i familjen och allt vänds helt upp och ner. Tro oss, vi vet hur det är.”

De fortsätter:

”Vi som står bakom Oh Poppy! har gjort samma resa, med våra egna barn. Men vi har också jobbat med välkända babymärken i många år och pratat med tusentals föräldrar. Vi vet att allt man vill är att ge sin lilla baby en trygg och fin start i livet. Därför har vi samlat vår stora kunskap och skapat Oh, Poppy! – produkter av högsta kvalitet, formgivna av svenska designers i en mjuk skandinavisk stil.”

Skandinavisk design

Gemensamt för alla produkter från Oh, Poppy! är att de har en design som sticker ut gentemot många andra babyprodukter på marknaden.

Oh, Poppy! beskriver:

”Vi har funderat länge och noga, för att inte glömma någon minsta grej. Vi vill kunna ge dig allt det viktiga du behöver, från allra första dagen och när din baby sedan växer och utvecklas. Varje liten sak är omsorgsfullt genomtänkt, designad och testad. För vi vet, som sagt, hur stort och viktigt det nya livet med en baby är.”

Exempel på produkter

Åkpåse

Med en åkpåse från Oh, Poppy! slipper du tjocka vinterkläder i babyskyddet. Åkpåsen är vind- och vattenavvisande och har ett innermaterial i mjuk fleece. Vadderingen, som ger dunkänsla, har god andningsförmåga.

Åkpåsen passar till de flesta babyskydd och barnvagnsliggdelar. Den går att använda från födseln upp till cirka 6 månaders ålder.

Sovkudde till baby

Eftersom spädbarn ligger på rygg i många timmar varje dag kan det vara bra att de har en kudde som ger en naturlig sovställning.

Babykudden från Oh, Poppy! har en liten grop i mitten för att avlasta barnets huvud.

Bitleksak

Oh, Poppy! har tagit fram flera olika bitleksaker som hjälper till att lugna babyn vid till exempel tandsprickning. En av bitleksakerna är formad som en söt liten ekorre.

Bitleksakerna är tillverkade i mjukt silikon och stimulerar babyns greppförmåga och finmotorik, enligt Oh, Poppy!.

Rabatter och kampanjer

Oh, Poppy! erbjuder då och då kunder olika former av rabatter. Det kan till exempel vara genom särskilda kampanjer eller via rabattkoder.

Rabattkoder

En rabattkod från Oh, Poppy! är personlig och gäller under en begränsad tid, vilket framgår av informationen om varje specifik rabattkod.

För att ta del av rabatten från en rabattkod måste korrekt rabattkod anges när du ska betala. En rabattkod kan inte läggas till i efterhand.

Kampanjer

Kampanjerbjudanden från Oh, Poppy! är tidsbegränsade, vilket betyder att de inte kan användas för beställningar som görs före eller efter kampanjperioden.

Läs mer om kampanjer och rabattkoder under AnvändarvillkorOh, Poppy!-hemsidan.

Service

Oh, Poppy! erbjuder kundservice via både mejl och telefon. Under vardagar sker vanligtvis svar inom ett dygn (24 timmar).

Det går även att ringa till Oh, Poppy! under öppettiderna, som är klockan 08:00-16:30 på vardagar.

Betalningsmetoder

Oh, Poppy! erbjuder smidig betalning genom Klarna.

Frakt

Oh, Poppy! erbjuder snabb leverans. Vanligtvis får du dina produkter inom 1-3 helgfria vardagar efter beställning.

Företaget

Oh, Poppy! ägs av Carlo i Jönköping AB, som är en del av Wonderful Times Group AB. Kontoret finns på Östra Storgatan 3 i Jönköping.

Sociala medier

Oh, Poppy! finns på bland annat Instagram: ohpoppybaby

E-handel

Du hittar Oh, Poppy!-butiken här: www.oh-poppy.com

Andra försäljningsställen

Produkter från Oh, Poppy! säljs även hos till exempel Apotea, Apohem, BEBA Barnbutik, Kidsonestore och i utvalda butiker över hela landet.